Op zoek naar vw camper verhuur?

 
 
vw camper verhuur
Volkswagen California Ocean te huur 2dehands.be.
Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. Verhuur camper caravan. Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare zoekertjes. Het zoekertje met de titel Volkswagen California Ocean te huur is helaas verwijderd. Geniet van de ultieme kampeervrijheid, en huur onze Volkswagen California, Norrenut. Norrenut is een witte VW California T6 Ocean.
Bed Breakfast innoveert met Dutchtub en camperverhuur Made in Oost-Vlaanderen.
Daarnaast, zo zegt Nele Vercauteren, bieden we onze klanten ook de kans om te vertrekken met een Volkswagen California Camper om het avontuur op te zoeken. Deze gloednieuwe en zuinige wagen beschikt over alle moderne opties voor een aangename rij-ervaring en telt 22 slaapplaatsen dankzij het elektra-hydraulische hefdak.
deVolkswagenCamper.nl Volkswagen Camperbus huren trouwvervoer vakanties dagje uit.
URL Volkswagen camper voor bedrijven. U bevindt zich hier.: Henk v/d Zouwen. Top dag gehad met een prachtige bus! Genoten van 24 uur mister bleu heerlijk gereden, heerlijk geslapen en mooie gezinsfoto's' gemaakt. Super leuk weekend gehad met Mr. Het is een hele mooie bus die goed in orde is. Het is een geweldige ervaring om met zo'n' vw t2 busje onderweg te zijn.
Verhuur VW California Ocean Camper ZupervanZ.
Huur een VW California Ocean al vanaf 90 per dag en vertrek op avontuur! In de dagprijs zijn 250 km per dag inbegrepen. Voor extra kilometers betaal je 025/km., De camper is all-risk verzekerd. Pechverhelping binnen Europa is inbegrepen in de dagprijs.
campervan kleine 5 meter camper met hefdak, met of zonder WC. campersite. campervan merken VAN compacte motorhomes.
Inschrijven kan als personenvervoer, dan betaal je met een 2200cc motor rijtaks voor 11 fiscale pk, of als mini camper, en dan betaal je rijtaks zoals een motorhome. Ingeschreven als personenwagen mag je parkeren waar alleen personenwagens mogen staan, dus ook op parkings of plaatsen waar geen motorhomes toegelaten zijn. Raar maar waar, een 4x4 VW Volkswagen California buscamper kan niet ingeschreven worden als motorhome en heeft dan, ingeschreven voor personenvervoer, 5 zitplaatsen 1 plaats meer VW modellen met voorwielaandrijving, kunnen zowel ingeschreven worden als personenvervoer of als motorhome.
Home.
Naast onze verhuur van klassieke volkswagen busjes, Hippiebus.be, Bieden we sinds kort het Vogelhuisje aan. Onze bussen worden naast campeerverhuur ook regelmatig gebruikt voor trouwfeesten. Maak van jouw speciale dag een onvergetelijke belevenis met een van onze vw busjes. Contacteer ons gerust voor de voorwaarden.
Vind vw camper in Verhuur op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan vw camper. Caravans en Kamperen Verhuur Verwijder filters. Camper Volkswagen Multivan 6zitter. Deze camper is te huur via camptoo: het is een fijne, kleine camper, waar je met 6 personen in kan zitten. Je kunt de camper overal parkeren en met twee volwassenen en drie kleine kinderen kun je er makkelijk in slapen.
Volkswagen T2 of T3 huren? Laagste prijs, perfecte campers!
De Volkswagen campers. Scover VW T2. Berty VW T2 automaat. Iness VW T3. Hoe werkt het? Beschikbaarheid en reserveren. Over Camper Voet. Een Volkswagen camper huren? Maak van je vakantie of trouwdag de mooiste reis van je leven met een klassieke Volkswagen camper.
VW camper huren Vintage Road Trips.
Kinderzitje 1-2 jaar. Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij. De huur van de camper is inclusief een uitgebreide inventaris. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen is je tandenborstel, een schone onderbroek en lakens. Je huurperiode start en eindigt op elke gewenste dag van de week. Minimale huurperiode is 4 dagen. Je eerste huurdag begint om 09.00 uur. Je laatste huurdag eindigt om 18.00 uur. Voor iedere huurdag krijg je 150 vrij te rijden kilometers. Extra kilometers kosten 025, per kilometer. In de VW campers kun je met 5 personen rijden, maar er kunnen maar 4 personen in slapen.

Contacteer ons