Meer resultaten voor hymer camper te huur

 
 
hymer camper te huur
Duitse Huur Hymer daverend succes Campingtrend.
Mocht je na de huurovereenkomst tot koop willen overgaan dan kan dat en zal de betaalde huur worden afgetrokken van de oorspronkelijke verkoopprijs. De actie is in Duitsland inmiddels zon daverend succes dat er niet meer ingeschreven kan worden. De 30 beschikbare campers zijn al ruim aan de man/vrouw gebracht. Hymer bekijkt nu of alle aanvragers ook daadwerkelijk willen huren door een gesprek met ze aan te gaan. Vervolgens zullen ze middels loting de autos verdelen. We vroegen aan Hymer Nederland of ze ook plannen hebben in deze richting. Dat is vooralsnog niet het geval. Naar de Duitse Hymer-site: hymercar.com. Naar ons eerdere artikel over de nieuwe Hymercar en onze rij-impressie met de Cape Town. VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT. REAGEER OP DIT ARTIKEL. Klik hier om je antwoord te annuleren. Roller Team Granduca. In 2013 werd de buscamper Linvingstone 255 van het Italiaanse Roller Team nog camper van het jaar.
Hymer campers 2017 De Jong Kampeer Recreatie.
De voorsprong van HYMER is overduidelijk, zelfs in het kleinste detail van een HYMER Camper. Tot vandaag de dag blijft het innovatieve ontwerp van de voertuigen uit Bad Waldsee ongeëvenaard: hier zorgen bijvoorbeeld de lichtgewicht GFK vloer, de gepatenteerde PUAL-constructie en de technische snufjes, zoals de kozijnen met standaard dubbele beglazing voor een bijzonder stabiele basis, evenals een optimaal binnenklimaat ongeacht het weer. Seizoensgebonden beperkingen van het vakantieplezier zijn hiermee verleden tijd. Dankzij een uitgebreid veiligheidspakket: bestuurder en bijrijdersairbag, ASR, ABS, EBD, ESP, Traction Plus, Hill Holder, dagverlichting, enz. Uitermate geschikt voor winters weer. Dankzij vorstvrije installaties in de verwarmde leefruimte en tanks in geïsoleerde, met warme lucht doorstroomde bakken. Dubbel verwarmt beter. Dankzij hoogwaardige Seitz-S7-kozijnen met dubbele kunststofbeglazing en een koudebrugisolatie. Immuun voor weersomstandigheden. Dankzij de lichtgewicht GFK bodem, die niet alleen beschermt tegen weergerelateerde schade, maar ook tegen steenslag, strooizout en vuil. Knus op reis. Dankzij radiovoorbereiding met luidsprekers in het slaap en woongedeelte, de nodige bedrading, een contactdoos en een radioantenne af fabriek. Goed te bed.
Hymer B578 Huren.
Bij 3 weken aaneengesloten huur, 10% korting. Korting niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Type: B 578. Auto: Fiat Ducato. Motor pk: 130pk. Kenteken gewicht: 3005 kg. gewicht: 3500 kg. Lengte: 699 cm. Breedte: 225 cm. Hoogte: 310 cm. Stahoogte: 205 cm. Met de Hymer B578 een zeer luxe volledig ingerichte 4 persoons camper geniet u van een zeer ruime camper met panorama voorruit.
Motorhome verhuur Mobilhome te huur Belgie. campersite. Motorhome Verhuur. campersite belgie. campersite belgie. campersite belgie. campersite belgie.
De camper wordt uitgerust verhuurd met kook en keukengerief. Enkel bedlinnen is zelf te voorzien. Laagseizoen: 95 /dag. Tussenseizoen: 110 /dag. Hoogseizoen: 125 /dag. 250 km/dag inbegrepen, 03, /extra km. 10% korting vanaf 2 weken huur, 15 % korting vanaf 3 weken huur.
11-luxe-hymer-camper-huren-oosterwolde-cabine Noorderzon Campers.
0561 700 205. Campers te koop. Gratis E-book Tig Vragen en Antwoorden over het Huren van een Camper. Algemene voorwaarden verhuur. Ervaringen van huurders. Camper te koop. Overzicht campers te koop. Gratis E-book 10 Tips bij het Kopen van een Camper.
4 pers. Hymer camper huren in Kinrooi? p.d. Goboony.
Verhuur je camper. Hoe het werkt voor Huurders. Hoe het werkt voor Verhuurders. Verhuur je camper. Nieuwe Hymer T678 Golden limited te huur voor een zalig reisavontuur. Nieuwe Hymer T678 Golden limited te huur voor een zalig reisavontuur. Marie Jeanne Tonny.
Verhuur Motorhomes / Mobilhomes te Brecht.
Voor meer info over onze campers klikt u op een van de namen Hymer A464, Chausson Flash 26, Renault Traffic boven aan de site. U kiest bij ons voor een comfortabele, vrije vakantie met een luxueus en volledig ingerichte motorhome, welke wij voor de verhuur voorzien hebben van vele extra's. Toiletproducten zijn tevens voorzien. Het zijn zeldzame momenten die toelaten van uw vrijheid te genieten, op zoek naar rust en ontspanning, in alle comfort en veiligheid genieten van de goede dingen! Daarom geen gestress meer op de achterbank, maar een uitgerust gezin wat lekker rond gaat trekken van camperplaats naar camperplaats of misschien wel op dezelfde plek blijft kamperen. Om ons uniek aanbieding programma te bekijken klik hier! Ons professioneel team helpt u graag verder. Zaakvoerder Verhuur Motorhomes Noord. db-solutions bvba Spechtendreef 24 2960 Brecht. tel 32 3-663-05-05 gsm 32 475-20-23-62. verhuur motorhomes, camperverhuur, mobilhome huren, camper verhuur, huur motorhome.
Algemeen.
Foto's' Slide show. Hymer Camper Integraal Hymermobil Fiat Ducato 2.5 TDI 85kW/116PK met Airco. CAMPER TE HUUR / VERHUUR/ HUREN. Met" de camper op reis." Het is een geweldige complete camper met een krachtige Turbo diesel motor. Dus geen problemen in de bergen.
Zoeken naar een camper Feriaplaza Huur en Verhuur van vakantiewoning caravan camper.
camper met garage Knaus met enkele bedden model 2012 Bürstner met hefbed slechts 65, mtr! Camper met hefbed voor 4 personen Camper met hefbed voor 4 personen Zeer nette weinsberg 591 g max 6 pers Recente compacte buscamper huren Hymer met gezellige rondzit Goedkope vw t4 camperbus Te huur nette weinsberg 591g 6 pers.

Contacteer ons